Zijn jullie het derde gezin dat aansluit?

Kinderen die samen opgroeien, gezinnen die samen groente verbouwen, energie opwekken en de opbrengsten delen. Steeds minder huislasten, steeds meer zelfvoorzienend. We gaan het nu echt doen, want we hebben een huis aangekocht in Friesland! Wil jouw gezin bij ons aansluiten? Meld je dan aan.

Meer informatie en het aanmeldformulier

Over het huis

Na een lange zoektocht hebben we eindelijk gevonden wat we zochten. We hebben een grote gemoderniseerde boerderij in de buurt van Drachten gekocht met daarin drie volledig gescheiden gezinswoningen, elk van rond de 185 m2. Het zijn moderne huizen met A-label, die erg goed zijn onderhouden en instapklaar zijn. Daaromheen hebben we een lap grond van ruim 9.000 vierkante meter en een grote schuur van 400 vierkante meter die we willen omtoveren tot een multifunctioneel complex voor werken (bijvoorbeeld praktijk- en groepsruimte), familieleden die komen logeren en creatieve bezigheden (zoals een werkplaats). Om de hoek is een prachtig natuurgebied. De huizen zijn volledig gesplitst, de schuur en grond gaan we beheren in een vereniging van eigenaren. We vertellen je meer over de woning als je het formulier hieronder hebt ingevuld en vervolgens wordt uitgenodigd voor een videomeeting. Weet je nog niet wie wij zijn? Kijk dan eerst op deze pagina.

Over het proces

  • Het plan is om in januari 2022 te verhuizen. We zoeken een gezin dat liefst voor die tijd al bij ons kan aansluiten.
  • Vul het formulier in
  • Daarna plannen we videobijeenkomsten
  • Vervolgens ontmoeten we elkaar en de kinderen offline
  • Tot slot gaan we met een aantal gezinnen een bezichtiging doen.
  • Hierna maken we een keuze en zijn we compleet!

Vul het formulier in

In deze checklist vind je onze uitgangspunten. Kun je ergens geen vinkje zetten? Dan heeft het waarschijnlijk minder zin om dit formulier in te vullen. Vooral niet als je niet bereid bent een stukje vlees op te geven.

5 + 14 =